VAN E ÉLET A HALÁL ELŐTT?

2023.03.06

  A materialista tudomány mai állása szerint, nincs!

 Hiszen az egyik oldalról szerintük csak az létezik ami tanulmányozható, majd megérthető, kiszámítható, leírható. Ugyanakkor az életről a nyilvánvalósága ellenére sincs pontos meghatározásuk, amelyet a tudományos közösség egyöntetűen elfogadna.

 Tehát van itt egy dolog, amit egy óvodás is felismer, ugyanakkor a legnagyobb tudósok képtelenek megegyezni abban hogy mi az, így a számukra talán nem is létezik...

 Amiben biztosak, hogy az élet az anyagból következik. Tehát az élet és halál átmenete egy sima fizikai folyamat, ami semmi más, csak az anyag átalakulása élő, érző, tevékeny, döntéseket hozó, problémákat megoldó és közben fejlődő formából, ‒ egy leépülő. majd oszló, bűzös, az élők számára undorító, az évek során teljesen feloszló formává.

 Valóban csak ennyi lenne az élet? ‒  Egyeseknek lehet.  De azért vagyunk itt néhányan, akik egy életbe többet is bele tudnak képzelni ennél. És itt jön be a képbe, az élet egyik megfoghatatlan velejárója, a KÉPZELET!

 Mert a materialista tudósok lehet hogy azért nem jutnak dűlőre ezzel kapcsolatban, mert az élet jóval több, mint amit ők el tudnak róla képzelni? A valóságnak pedig csak a képzelet szab határt!

 Tehát azzal, aki nem veszi észre az élet anyag felett lebegő, szárnyaló IGAZI ÉLETET adó voltát, nem az a baj hogy buta, hanem az hogy szegényes képzelete. Aki pedig ilyen szinten képes beleragadni az anyagba, annak nincs igazán élete a halál előtt sem…


Juhász Zsolt