VAN AKINEK TERMÉSZETES, VAN AKINEK HIHETETLEN - ELŐZŐ ÉLETEK EMLÉKEI

2023.05.12

 Például él egy fiú Glasgow-ban, aki azt állítja, hogy tisztán emlékszik előző életére. Egészen pontosan egyedülálló édesanyja gondolja így, ugyanis kisfia, Cameron Macaulex (7) kétéves kora óta azt mondogatja, hogy ő valójában egy Barra nevű szigetről származik, amely Skócia nyugati partjánál található.

 A fiú folyamatosan egy fehér házról, egy foltos kutyáról és az előző életbeli édesapjáról, egy Shana Robertson nevű férfiról beszél. Anyja először pszichológushoz vitte, aki megállapította, hogy a gyerek nem úgy beszél ezekről a dolgokról, mint egy átlagos álmodozó korabeli, hanem úgy, mintha tényleg valós emlékekből táplálkozna.

 Több ízben is részletes leírásokat adott a lélekgyógyásznak, mindezt meglepő pontossággal. Édesanyja ezért úgy döntött, hogy a gyerek erős honvágya és persze az ő kíváncsisága miatt is megkeresi azt a házat, amit a fiú állandóan emleget.

 Cameron olyan részleteket is elárult, hogy a szigeten egy egyszintes fehér házat kell keresni közel a tengerparthoz, ami fölött igen alacsonyan és gyakran húznak keresztül a repülők. Nincs olyan nap, hogy ne emlegetné az autóbalesetben elhunyt édesapját, az akkori édesanyját, testvéreit, és azt a foltos kutyát, akivel naphosszat játszott a családi ház udvarán.

 Van akinek természetes, van akinek hihetetlen, hogy többször leszülethetünk. Szerintem horror történeteknél, mindenképpen hasznosabb időtöltés, ehhez hasonló történeteket hallgatni...