SZERVES TÁRSADALOM MAGYARORSZÁGON

2023.04.04

 Híven ahhoz, hogy az oldal egy olyan közvetítő felületté szeretne válni, ahol rendszeresen egy térben jelenhetnek meg a magyarság egységéért dolgozó emberek, csoportok, most a Szerves társadalom világképét tesszük közzé:
  

 Jelenleg Magyarországon - ugyanúgy, mint az egész világon - felelősen gondolkodó emberek csoportjai keresik a módját annak, hogy hogyan lehetne ebből a már élhetetlenné vált társadalomból újra megteremteni egy olyan világot, amelyikben minden és mindenki harmóniában, biztonságban és bőségben él.

 Nagyon sok jó és logikus elképzelés megjelent már, de gyakran azt tapasztalhatjuk, hogy politikai vagy elméleti viták miatt ezek megvalósulása nem, vagy csak nagyon lassan halad előre.

 A Szerves társadalom Magyarországa célja.

 Mi lenne, ha nem vitákban látnánk a kiút lehetőségét, keresését, hanem egyszer csak –mintegy megvilágosodásként– a fejünkhöz kapnánk, hogy „Hát persze, ezt akarom, így akarok élni!”?Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, kell egy olyan látomás, ami minden vitát felülír és feleslegessé tesz, mert tiszta, egyszerű, megalapozott, és nem egy személyhez, vagy csoporthoz köthető!

 Az igazság keresése során mi azt fedeztük fel, hogy a vezető tudományok, főleg a kvantumfizika már bebizonyította, hogy MINDEN EGY, ideje hát, hogy a gazdaság és a társadalom megszervezését ne csoportérdekek mentén, hanem az EGY-SÉG érdekében, a tudomány felismerései alapján szervezzük meg! Abba az állításba, hogy „minden egy”, természetesen az ember is beletartozik, és ez nem csak azt jelenti, hogy minden ember láthatatlan módon energetikailag kapcsolatban áll mindennel, hanem természetesen azt is, hogy minden ember spirituális értelemben egyenlő, emiatt eredendően egyenlő lehetőségek illetik meg a kibontakozásához. Az így működő társadalmat értjük mi a „szerves társadalom” fogalma alatt.

Forrás, további információ:

https://szervestarsadalom.info/