SZENTGYÖRGYI HORVÁTH ZOLTÁN - A KARMIKUS OLDÁS, MINT ÖNFEJLESZTŐ ALAP

2023.11.01

 Mi a karma? Röviden és tömören azt jelenti, hogy amint cselekszem, azt fogom visszakapni. Ok-okozat, vagy a kiegyenlítődés törvénye alapján működik. Ki mint vet úgy arat…

 FONTOS!! A karma nem összetévesztendő az életfeladattal, ezért a karmát lehet oldani.

 A karmikus blokkok, azok az előző életben, vagy a jelenben teremtett visszahúzó programok, amelyeket gyakran úgy teszünk, hogy nem vagyunk önazonosak. Ezeket a döntéseket úgy hozzuk, hogy hatással van rájuk a lelkiismeret furdalás, ezzel karöltve a bűntudat, a be nem tartott ígéretek és eskütételeink.

 Így teremtünk meg előző-, és a jelen életben olyan fogadalmakat (szegénységi, házasság, szüzességi), szemelyiség vonásokat, becsípődéseket, kapcsolatokat, kötéseket, eseményeket, amikre már nincs szükséged, de teherként cipeled.

 Ehhez párosul a karmikus "adósság", amely emberekhez köt. Pl.: Ha valaki, vagy te szórakoztál előző életedben valakinek az érzéseivel, ehhez használtad furfangos elmédet és testi adottságaidat is, akkor valószínűleg a homlok-, a nemi- és a gyökér csakrádban is van karmikus adósságod.

 Mindenki okkal van az életünkben, tanuló célzattal. Ez az adósság években számolva azt jelképezi, mennyi időre lenne szükséged arra, hogy teljes mértékben "megtanuld" miért is került az adott ember az életedbe.

 A karmikus oldás, mint önfejlesztő alap - Szentgyörgyi Horváth Zoltán előadása a MAgfesztiválon