RENGETEG A SÚLYOS OLTÁSI KÁROSODOTT NÉMETORSZÁGBAN

2023.03.13

 Amikor nem lehet tovább takargatni a nyilvánvalót! 

 Hiszen azt hogy az emberek beszéljenek egymással nem lehet megtiltani és mindenki ismeretségi körében van néhány az oltása után súlyosan károsodott ismerőse. Eddig a szólásszabadságára büszke nyugati civilizációban ezek az esetek, a fősodrású médiában nem léteztek.
Talán most változik a helyzet... 

 Ugyanis Németország egészségügyi minisztere, Karl Lauterbach a német közszolgálati televízió adásában ismeri el a nagyszámú, súlyos, esetekben gyógyíthatatlan oltási károsodásokat. Az oltási-halottakról, a békesség kedvéért egyelőre nincsen szó. Felelős nincs, de az állam, tehát áttételesen az adófizető, ha nehézkesen is, de átvállalja a költségeket a megnyomorodottak ellátására, kezelésére. 

Nemrég írtunk róla, hogy dollár milliárdokat költöttünk valamire, amit egy mindenütt megtermő, szinte kiirthatatlan gyomnővény egy pillanat alatt megold, mondhatni ingyen, (KATT A CIKKRE)  most pedig kezd begyűrűzni az oltási kampány költségeinek második hulláma, ahol a károk már pénzben ki sem fejezhetők, hiszen egy ember egészsége megfizethetetlen érték!