MIT KERESEL A VILÁGBAN?

2023.10.09

 Amit nem keresel, azt soha nem fogod megtalálni! Ez isten ajándéka az embernek, ahhoz, hogy mindig megtalálja amit keres! Ezért van az hogy az ateisták mindig olyan dolgokat találnak ami azt bizonyítja hogy nincs isten, a hívők meg mindig olyat hogy van! Ebben a világban mindig csak olyan dolgokat fogsz találni, amit keresel. Amit viszont nem keresel, azt nem is fogod megtalálni soha!

 Itt nagyon fontos hogy megértsük hogy mi van minden emberi cselekedet mögött! Korlátok amiket képtelenek vagyunk átlépni!

 Ezért vannak süllyedő emberek és emelkedő emberek! Mert vannak dolgok amik felemelnek és vannak olyan dolgok is, ami lefelé húznak minket! Az emberiség fejlődése szempontjából mind a kettőre szükség van, hiszen ha nem süllyedtünk volna le, nem lenne honnan felemelkedni!

 De nem baj ha tudatosítjuk, hogy mi az ami felemel és mi az ami a süllyedés felé viszi a tudatunkat!

 Mert nem mindegy hogy mit keresünk ebben a világban, hisz már tudjuk hogy azt fogjuk megtalálni amit keresünk!

 A modern mai vallások templomai, ezért olyanok mint a várótermek! Ahol várjuk a messiást hogy jöjjön és szabadítson meg a saját korlátoltságunktól! Amikor meg csoda történik és megjelenik, keresztre feszítjük! Mert a saját életednek csak te magad lehetsz a messiása! Önmagadat csak te tudod megmenteni!

Itt a földön, bármit gondolsz, csak két út van.
A szív, vagy az önzés útja.
Ki hogy él annyit ér, rajtad múlik mit teszel, vagy nem teszel.
Az lehetsz amit gondolsz, de csak az leszel, amit teszel.
Mert bármit gondolsz, csak két út van.
S mind a kettő konkrét helyre vezet.

Oda, ahol épp most vagy…

Minden ember önmaga mesterműve!

A mai emberiség legnagyobb része, önmagából csinált rabszolgát! Hiszen a saját ostobaságának és szűklátókörűségének a rabszolgája. Egy TERMÉSZETELLENES lény, akinek a hatalomvágyát a FÉL-ELEM vezérli, ezért KÉTSÉGBE-ESETTEN, KÉTSÉGBE-VON mindent! Közben azt hiszi, hogyha hatalmi pozícióba kerül szabad lesz! De a hazugságok birodalmában, mindenki rabszolga!

 A világ tökéletesen elfogulatlan kozmikus frekvenciák, rezgéshullámok erőtere, összessége". A magasabb rezgésekhez "a szabadság, teremtés, kiáradás, szeretet, a fény, törvény és a tudás" kapcsolódnak. Az alacsonyabb rezgésekhez pedig ezeknek a dolgoknak az ellentétei: "a rabszolgaság, pusztítás, megkövesedés, ellenállás, gyűlölet, sötétség, törvénytelenség, tudatlanság."

 Bármit gondolsz, ebben a világban minden úgy történik ahogyan történnie kell! Nem is történhetne másképpen, hiszen az OK- és okozat az nem lehet tökéletlen... ez emberiségnek ez a szinte teljes rabszolgasorba döntése, ma arra jó, hogyha majd eljön az idő, jobban meg tudjuk becsülni a szabadságot…

 A lényeg, hogy ebben a világban mindig csak olyan dolgokat fogsz találni, amit keresel, a szíved és a lelked oda visz amit meg kell tapasztalnod! Ne csodálkozz semmin

MINDENÉLŐ