MAGYARSÁG MÚLTJA, JELENE, JÖVŐJE, GÉCZY GÁBOR SZEMÉVEL

2024.02.01

A nemzeteknek - mint ahogyan a sejtjeinknek is -, fontos az ősi nemzeti szerkezet, struktúra. Mi a magyarok ősi rendező elve? Mi lenne, ha kitörölnénk végre a balsors fejezetet, hiszen az már megvolt? Mindemellett mindenki királynak érzi magát, de egyik király sem tiszteli a másikat. Nézzük meg, hogy kik ma a vezetőink? A legjobbak közül kiválasztott legjobbak, akikkel egy közös célért közösen haladunk valami élhető, jobb világ felé? Nem, inkább úgy tűnik, hogy az ország vezetés nélkül van.

Az ember életenergiája egyre fogy. Minél jobban eltávolodunk az isteni energiáktól, annál többet veszítünk az erőinkből és egyre-másra kapjuk a pofonokat. Most állandó energiahiány van, ahogy bennünk, úgy a természetben is.

Az ember az egyetlen olyan állat, amelyik nem képes egyedül utódot nemzeni, házat építeni, aki azt hiszi magáról, hogy nem elég jó. Az önellátással teljesen ki lehet jönni a régi rendszerből és a saját, mély önértékelési válságunkból. Az önellátás rengeteg mindenre inspirál, tanít. Energetizál, életképessé tesz, felszabadít, függetlenít, és ami a legfontosabb, elmúlnak a félelmek.

Jakab István beszélget a fentiekről Géczy Gáborral a VNTV stúdiójában:

Forrás további információ:

https://www.youtube.com/@vivanaturatelevizio