LAÁR ANDRÁS - EBBEN A TESTBEN KELL MEGVILÁGOSODNUNK

2024.01.09

 Ebben a testben kell megvilágosodnunk, mert semmi garancia arra, hogy mi lesz ezután. Jól ki kell használnunk ezt az életünket a megvilágosodás elérésére, ezért minél hosszabbra nyújtjuk, annál jobb. A halál egyébként jó dolog. Na, azért van bennem egy zsigeri félelem tőle, amit nem lehet kiküszöbölni, ha például te most ki akarnád próbálni, hogy tényleg félek-e, és elővennél egy tőrt, és hirtelen belém akarád döfni, szerintem tiltakoznék. De mivel emlékszem előző életeim néhány részére, nincs kétségem afelől, hogy a halálomat túl fogom élni, ugyanúgy, mint mindenki, és nem is egyszer, hanem sokszor. És azt is tudom, hogy amikor meg fogok halni, arra fogok gondolni, hogy 'jaj, már megint ez van? De unalmas!', a halál ugyanis rendkívül ismerős állapot az embernek. Gondold végig, hogy van egy valaki, aki egyszercsak él. De biztos, hogy évmilliókig nem élt, meg majd lesz, hogy nem is fog, az élet meg olyan kicsike ehhez képest. A halál egyszerűen természetesebb állapota az embernek, mint az élet.

 Az én fejemben béke van. Nem szeretem, ha bárki bárkit szid, és egyik oldalon sem állok, ehhez ragaszkodom, és ez a késztetés végigkísér egész életemen. Hiszen ez butaság! Ugyanaz az egy hegy vagyunk, akkor is, ha egyszerre csak az egyik oldalát látjuk! Az oldalak egybefutnak, és nekem szellemi kötelességem, hogy ebből az EGYből, mint nézőpontból nézzek. A bejegyzésben, ha már közzétettem, elmondtam azt is, hogy a magyaroknak nem szabadna hagyniuk, hogy szétszedjék őket jobb és bal oldalra, és haragudjanak egymásra, hiszen nem egymásnak okozzák a problémát! Amikor kimennek tüntetni és oda-vissza ordibálnak, nem mást tesznek, mint tükörszemélyiségek segítségével gyűlöletet visznek a létezésbe. Jobb és bal kezem nem arra való, hogy egymást tépje, hanem, hogy együttműködjön! Jó lenne, ha mindenki megbékélne, és akkor mindenki felismerné, hogy ő maga a közép.

További információ:

https://laarandras.com/webshop/nyamvadasgatlo-varazsszerek-2024-01-10-budapest/?fbclid=IwAR0hgxU9j-JJfxvOMGL7xPBd0qxDFnumjux98vPIvJS670Es9NqcAvOEtmk

Itt a végén jöjjön egy több mint tíz éves beszélgetés Laár Andrással, a hitről és bizonyosságról, a vallásokról, aminek a mmondanivalója semmit nem kopott: