KASSAI LAJOS - A FÉRFI ÚTJA A FÉRFIASSÁG MEGÉLÉSE

2023.10.07

 Kassai Lajos azért olyan népszerű, azért van annyi őszinte csodálója és követője, mert minden mondatát, minden tettét áthatja az őszinte segíteni akarás. Sok hozzá hasonló ember esik abba a hibába, hogy követőket akarnak, akiket aztán a fegyelem álarca mögött szolgaságra nevelnek. Mert a fegyelem kétélű fegyver! Ha nincs lelki egyensúly abban aki követeli, átcsap egy vacak kis zsarnokocska kötekedésébe, ami csak sért és bánt, hogy jó szolgájává tegyen.

 De akinél a fegyelem a nagybetűs EMBERRÉ válás útját védi, annak a cselekedeteit áthatja a tiszta lelkiismeret és a lelki egyensúly. Nála csak az egó érzi magát szolgának, de közben a lélek egyre szabadabb lesz...

 A beszélgetésben szó esik még a társadalmi szerepekről, vidék és városi létről, generációk közti szakadékról, transzgenerációs és családi mintákról, férfiasságról, önbizalomról, társadalmi problémákról, férfi-női szerepekről, motivációs és sikertréningekről.

 Kassai Lajos és Bíró Bence pszichológus beszélgetése:

 Forrás: https: //www.youtube.com/@kassailovasijaszat

További információ: https://www.lovasijaszat.hu/

 Az oldal egy olyan közvetítő felületté szeretne válni, ahol rendszeresen egy térben jelenhetnek meg hétről hétre a magyarság egységéért dolgozó legkiválóbb példaképei, tanítói, ezzel is erősítve az összetartozás élményét.

 Hiszen mi a dolgunk?

 Őszintén egymás szemébe nézni, a többieket is felemelni?

 Vagy szemlesütve áskálódni, a másikat lenézni, lefelé nyomni, széthúzást gerjeszteni?

 Akik ebben a rovatban megjelennek, mintaként szolgálnak időtlen dolgokat képviselve, így évekkel ezelőtt megjelent dolgaik, sem vesztettek semmit az aktualitásukból...