JUHÁSZ ZSOLT - ÜZENET EGY LÉLEKTŐL A LELKEDNEK

2023.08.08

  Az élet, ha a múltba nézel, nem más, mint történetek sokasága az életről, tele hasznos tanulsággal. Az emberek imádják a történeteket, de tanulni igazán, mindenki csak a saját történetéből tud.

 De vajon kik, vagy mi vesz rá bennünket embereket arra, hogy minden este bekapcsoljuk a TV-t, és a legnézettebb műsorsávban megnézzük a híradót, amiben szinte kizárólag negatív történetek vannak?

 Lezuhant, felrobbant, megölték, leszúrták, sikkasztott, rabolt, csalt, hazudott...

 Mindeközben ha e helyett kimennénk a ház elé, és leülnénk egy fa alá egy csendes padra, - vagy megsimogatnák a kutyánk, cicánk, gyermekeink buksi fejét, - harmónia, szeretet áramlana a szívünkbe.

 Az egész univerzum alapértéke a harmóniára, egyensúlyra való törekvés! A modern emberiség, ma mégis nap mint nap úgy dönt, hogy inkább az erőszakról, a rombolásról hallgat történeteket. Vajon kinek a tudatossága az, ami a SZER-ETET helyett nap mint nap a GYŰL-ÖLETET választja? Ha teheted, állj meg egy pillanatra a rohanásból -- és dönts tudatosan!

 Mert vajon melyik a valódi világ? - A TERMÉSZET-ES, vagy a TERMÉSZET-ELLENES? Te a TERMÉSZET-TEL vagy, vagy a TERMÉSZET ellen? Az EGY-EN-SÚLY, a harmónia, a SZER-ETET vonz, ad neked valami igazi érzést, vagy a GYŰL-ÖLET?