JUHÁSZ ZSOLT - MINDENKI AZT ADJA A VILÁGNAK AMI A SZÍVÉBEN VAN

2023.09.04

 Ez az élet egyik legvégső titka és felesleges hazudni róla, vagy vitázni rajta, hiszen senki nem tehet ellene semmit. Mert ez annyira természetes mint ahogy a folyó, folyik. Percekre, napokra, látszólag megállíthatod, de mivel ez a természete, ő folyni fog!

 Ilyen a szív is, ami ha megáll vége az életednek. De amíg dobog, addig visszatükrözi az életed értelmét és teremt! Megteremti köréd azt, amit a vágyaiddal és a cselekedeteiddel bevonzottál az életed bűvkörébe, hogy megtapasztald a világot amit te teremtettél!

 Ezért fontos hogy mi van a szívedbe! Mert akinek a szívében szeretet van, azzal ott van az el- és befogadás, ami mindig egyensúlyt teremt. Akinek a szívében szeretet van, azzal mindig ott van a remény a jóra, a fejlődésre, ami elhozza neki az új, szebb jövőt.

 De akinek a szívében csak félelem van, irigység és árulás, az csak a hibákat látja, szajkózza, folyton az elvárásairól beszél, kritizál, az ármánykodásaihoz szolgákat, szövetségeseket gyűjt, de hiába, hiszen már régen legyőzte a szívéből áradó reménytelenség...

 Mert mindenki csak azt adja a világnak ami a szívében van.

 Remény vagy reménytelenség, hívhatjuk őket úgy is: szeretet vagy gyűlölet…

Juhász Zsolt