IGENIS LÉTEZIK SZELLEM, VÉGRE SZÁMSZERŰSÍTETTÉK!

2023.04.17

 Például a világegyetem is egy szellemi termék!

 A materializmus magyarázatkényszerébe, eddig nem fért bele semmiféle anyag felett álló szellem létezése, főleg az nem, hogy ennek a szellemnek és vele a világegyetemnek bármiféle célja lehet.

 Ugyanakkor egyre gyorsabban fejlődő világunkhoz hozzátartozik, hogy sokszor olyan helyekről jön segítség a tudomány számára, ahonnan nem is várja senki. Így történhetett meg, hogy ma a nyugati világban egyetlen hivatalos szerv van, ami nyíltan elismeri a szellem létezését. Konkrétan azért, mert sikerült számszerűsíteniük a tevékenységét. Ugyanakkor tény, hogy a hivatalos szerv ami a bizonyítékot szállította nincs is igazából tudatában annak mekkora tudományos áttörés van a működésük mögött.

 ‒ S hogy melyik ez az önzetlen, a felfedezéséért semmiféle jutalmat nem váró, igazi, hamisítatlan tudományos áttörést elért hivatalos szerv?

 ‒ Nos, az adóhivatal!

 Mert az adót a szellemi munkák után is beszedik! S ha pénzt tud termelni, akkor minden bizonnyal létezik szellem, hiszen megtalálták a mértékegységet ami számszerűsíteni tudja a létezését. Ráadásul konkrét számokkal tudják igazolni, hogy az esetek döntő többségében sokkal több bevételt termel a szellemi, mint a fizikai munka. Így ez egyben arra is bizonyíték, hogy a szellemi tevékenység a fizikai felett áll.

 A szellem mindig tervez, kivitelez, és ezzel összetett rendszereket teremt, ahogy lent úgy fent. Így jött létre a föld bolygó ökoszisztémája és benne az élet is, ami egy a fejlődést, vagyis az evolúciót szolgáló szuperhatékony problémamegoldó rendszer. Ha innen nézzük akkor a világegyetem sem más, mint egy konkrét céllal létrehozott szellemi termék!

 Erre a kijelentésre az adóhivatalban biztosan jó néhányan felkapják a fejüket: Jesszus, micsoda eltitkolt jövedelem…

Juhász Zsolt