GYŐZÖTT A MAGYAR VÁLOGATOTT PEDIG MÓKÁZTAK IS...

2023.03.23

 KÖ-PAPÍR-OLLÓVAL DÖNTÖTTÉK EL KI LŐJE A TIZENEGYEST! 

Szerintem nincs ezzel baj, hiszen maga a labdarúgás is csak egy játék, ahol jó esetben a játékosság és a csapatfegyelem keveredik. 

A büntetőt a játék győztese végül kihagyta, de ezzel együtt is összejött a győzelem. Ugyanakkor valószínűleg ez címlapot ér nagyon sok portálnál, öregbítve a labdarúgásunk hírnevét.

Videó itt:

A győztes gól Szoboszlai pattogós beadásából született amit Ádám Martin fejelt az észt kapuba

Videó itt:

 A mókás közjátékhoz még annyit, hogy van ahol már annyira csak a fegyelem és az eredmény számít, hogy készek megölni magát a játékot. Ez szerencsére nem vonatkozott a tegnapi meccsre, ahol mind a két csapat fegyelmezett de élvezetes, gólratörő játékot produkált, így nem csak a válogatott, de a nézők is nyertek.

A magyar csapat 2011 után először győzött tavaszi évnyitón! 

Reméljük a folytatás is hasonló lesz...

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Magyarország–Észtország 1–0 (1–0)
Budapest,
Puskás Aréna, 41 000 néző. V: Altmann (osztrák)
MAGYARORSZÁG:
Dibusz – Lang, Orbán, Szalai A. – Bolla (Botka, 84.), Kalmár (Kleinheisler, 60.), Vécsei (Nagy Á., a szünetben), Kerkez – Szoboszlai (Csoboth, 76.), Ádám M. (Gazdag, 60.), Sallai R. (Németh A., 76.). Szövetségi kapitány: Marco Rossi
ÉSZTORSZÁG: Hein – Paskotski, Kuusk, Baranov (Tougjas, 82.), Pikk (Reinkort, 84.) – Ojamaa (Sorga, a szünetben), Shein (Miller, a szünetben), Vassiljev (Tunjov, 64.), Käit, Sinyavskiy – Sappinen (Zenjov, a szünetben). Szövetségi kapitány: Thomas Häberli
Gólszerző: Ádám M. (41.)

A kép illusztráció