GRANDPIERRE ATILLA - MI EMELHETI KI AZ EMBERT A JELENTÉKTELENSÉG ÉS ÁTMENETISÉG SÚLYA ALÓL?

2023.06.11

 Az Élő Világegyetemnek az a terve az emberiséggel, hogy egyre jobban kiteljesedő, egyre magasabb boldogságot érjen el. Ha csatlakozunk ehhez a kozmikus tervhez, és életvitelünkben teret biztosítunk a célravezető, rendszeres, alapos ember-felemelő tevékenységnek, egyéni és közösségi téren egyaránt, akkor az emberiség megtisztul, csatlakozhat a kozmikus érzésvilághoz.

 S ha így van, akkor életemmel az emberiség boldog jövőjének korai előhírnöke vagyok."

 "Arra születtünk, hogy önállóságunkat egymás javára fordítsuk, sejtjeink, szervezetünk, családunk, közösségeink, hazánk, az élővilág, az Élő Világegyetem javára és üdvére. Arra születtünk, hogy az élet felemelő törvényeit a földi világban érvényre juttassuk."

 "Nincs olyan földi hatalmasság, amelyik megtilthatná, hogy belső világunkban emberként érezzünk és gondolkodjunk. Ha élünk a bennünk élő felemelő erővel, és felemeljük életünket, az Élő Világegyetemben egy olyan csodálatos fény ragyog fel, amely nélkülünk nem világítana. És rájöttem, minden sejtünk, minden porcikánk minden pillanatban ezt akarja: a legnagyobb, legmaradandóbb, legfelemelőbb, legátfogóbb boldogságot."

 A Napfényes Fesztivál 20 éve indult útjára a testi egészség, a lelki egyensúly és a szellemi kiteljesedés jegyében. A fesztiválon Grandpierre Atilla fizikus, csillagász, kutató, író, költő, énekes előadása 2023. június 11-én, vasárnap 10 órakor lesz a MOMkultban!

Forrás és további információk: www.grandpierre.hu/site/