GÉCZY GÁBOR - NE FÉLJ, VALAMI ŐRKÖDIK FELETTÜNK!

2023.10.10

A világ és az emberek felett olyan törvények őrködnek, amik ésszel fel nem foghatók. Ezen törvények alapja a rend! A világ, az élet körforgásához nem tudsz sem hozzátenni, sem elvenni belőle, mert önmagában teljes és évmilliárdok óta egyensúlyban van.

Az emberiség hatalmas változásban van, és most mindennél fontosabb a józan paraszti ész, a folyamatos és stabil lélekjelenlét, az önuralom és a lehetőségeknek megfelelő legjobb testi fizikai kondíció. Ehhez egy nagy erőt kell venni magunkon és túl kell tudni lépni a félelmeinken, amik nem engedik hogy észleljük, hogy mi is az egyensúly részesei vagyunk!

A felébredés többé már nem afféle spiribuli, hanem létkérdés. Lassan elérjük azt a lélektani határt, amikor már nem fogjuk tovább bírni a félelemben tartásunkat, és ennek elviselhetetlensége rá fog minket kényszeríteni arra, hogy megváltozzunk. Fel kell most már fognunk, hogy az, hogy merre billen az általunk teremtett világ sorsa, csak rajtunk múlik!

Ne félj kimondani a sorsunkat jobbra fordító, szívből jövő vágyadat, kívánságodat a világegyetemnek! Lehet, hogy már csak ennyi hiányzik!

GéczyGábor és JakabIstván beszélgetése:

Forrrás és további információ:

https://www.youtube.com/@vivanaturatelevizio