FankaDeli - KÖZÖS-ÉG 3

2024.06.03

Egészen felfoghatatlan hogy egy ilyen oázis létezik szerény kis országunkban. Aki szomjazik a valódi képmutatás nélküli emberi kapcsolatokra, az igazságra, vagy csak egy nyugodt, tartalmas értékteremtő hetet szeretne, ott a helye!

A FILMHEZ:

A háborút már régen elveszítettük, nem pedig vívjuk! A kérdés tehát mindig az őrlángról szól. Mert még mindig van Magyarországon nagyjából 150.000 ember, akinek potenciálisan még működik a szíve. És ezt nem szeretnék, hogy eljusson hozzájuk ami egy Elvonuláson történik, és ami a Kultúrháború filmekben van. Egyrészt azt mondom, hogy ehhez nekünk is van egy-két szavunk azért, de voltaképpen az itteniek jórésze is hülyének vagy kedvesebben 'túlzónak néz, amíg a saját életében nem jön vele szembe, amiről pofázok. És míg akár egy-egy politikai közösségben, akár egy-egy valódi szektában, fegyelem van... addig itt, ezt a filmet is majd megosztja 20-30 ember, tehát még azok sem, akik amúgy a Támogatói díjjal támogatnak. Egyszerűen nincs bennünk fegyelem, elillant az idők során... vagyis a sötétség munkája folyamán. Összefoglalva tehát velem kapcsolatban tökéletesen működött az ellhallgatás stratégiája. Legalábbis ezidáig. A Vadkelet 12.000 kattintással bír, reklám nélkül organikusan, és egyetlen-egy kommentárt sem kellett törölnöm alóla. Úgy írtam meg a szövegét és a kormány felé is olyan kritika van benne, amire egyszerűen nem tudnak se köpni, se nyelni még a trollok sem. Tehát megy a kötélhúzás rendesen. Ha a következő 10 évben valahogy mégis sikerül egy kis ismertségre szert tenni a dolgainkkal kapcsolatban, akkor jön majd újra az ocsmányabbnál ocsmányabb személyeskedés, és mivel az AI már ott tart, ennek olyan dimenziói lehetnek, amit talán még én sem tudok elképzelni, vagy inkább nem akarok. 

 Az AI romba fogja dönteni a szellemi teret, ha ez még nem történt meg, de tulajdonképpen ezekben a pillanatokban dől... Tudom. Tudom, hogy extrémen hangzik sokminden, és tudom, hogy annyit hallottátok már, hogy bediliztem, hogy az egódnak sokkal könnyebb ha ezt elhiszed, mert akkor maradhatsz továbbra is abban a kis meleg lötyiben, amiben nem kell tenned semmit. És igen, nem könnyű ez, hogy folyton az "ugye megmondtamot" élem. Szar ügy az egész. De folyamatosan olyan harcostársakat sodor mellém az élet, hogy látjátok mégis itt vagyunk, mégis van film, van klip, lesz hirdetés is, indul a rádió, és hamarosan még az Egység is fejlődni fog. Igen. Egy őrláng jut nekünk. De ki "kell" tágítanod a tudatod kedves olvasó! El kell tudnod képzelni, hogy a következő évtizedekben a mesterséges intelligenciának hazudott valami, nagyon hatékonyan el fog tüntetni az emberek szeme elől mindent, ami az a fajta értékrend, ami a filmjeinkben látható. Egy kattintsára millió és millió videó fog eltűnni a netről, mintha soha nem lettek volna, de ettől még durvább dolgok is lesznek. Az 1984 megvalósul a szemünk előtt, és hamis történelmi fotók, írások, karakterek, történetek, és filmek is mindent össze fugnak kuszálni az amúgy is zavaros történetéből az emberiségnek. És ez a kuszaság nagyon pontos céllal jön majd létre. S ha 'Azahria szimbólumain nem látnak át a tömegek, akkor kimondhatjuk, hogy ez az egész, egy jól előkészített helyre fog majd jönni. A robotkutyák már most gépfegyverrel a hátukon járőröznek kínában, és az USA is hamarosan indítja a gépfegyveres androidokat. Az emberiség pedig elbukott a teszten, és bemutatta, hogy nincs immunrendszere a társadalmaknak... lásd covid történet(ek). Nincs se szellemi, se fizikai immunrendszerünk. És akkor még a lelkedről nem is ejtettünk szót, akinek amúgy joga van még ilyen körülmények között is egy kis harmóniához és boldogsághoz. Na ezen a fronton legalább jól állunk, ha a filmet nézzük. Míg a valódi szektákban valóban egy elképesztően ijesztő jelenség ahogyan leválasztják a tagokat a szeretteikről és a külvilágról... én inkább pont tolnálak bele titeket a különböző társaságokba... de tény és való, hogy mást sem hallok tőletek napi szinten, csak a beszámolókat, hogy akik nem értik a kultúrháború jelenségeit és azoknak hatásait, vagy nem akarják elfogadni annak tényeit, azokkal egyszerűen nem tudtok csak felületesen, vagy lélekben fájdalmasan kapcsolódni. Ez van barátaim... én nem ígértem, hogy könnyű lesz... de szerintem más sem... egy szóval sem...

Ölelés!

Feri

forrás: https://egyseg.net/