EGYRE TÖBB ADAT KERÜL NAPVILÁGRA A COVID-19 KÖRÜLI VISSZAÉLÉSEKRŐL

2023.03.23

  Magyarországon 6,422 millió a beoltottak, 878 az új fertőzöttek száma. A múlt héten a betegség miatt elhunyt 11 beteg. A Koronavírus Sajtóközpont szerint, a megerősítő oltás felvétele mindenkinek ajánlott, aki négy hónapnál régebben kapta meg az előző oltását.

forrás: https://bit.ly/3ZGvjCz

Mindeközben 333.000 német szenvedett egészségkárosodást a korona vírus elleni védőoltás után a német WELT című lap beszámolója szerint.

forrás: https://bit.ly/3TfTrtp

A Nature Cardiovascular Research című szaklapban megjelent tanulmány szerint, a felnőtteknél közel háromszoros a kockázata annak, hogy a COVID oltás beadását követő első három hónapban szív-, bőr- és pszichiátriai betegségeket állapítanak meg - derül ki, a közel 300 000 kaliforniai ember bevonásával készült tanulmányból.

forrás: https://www.nature.com/articles/s44161-022-00177-8

Az angol The Telegraph pedig újabb botrányos #Lockdown aktákat hozott nyilvánosságra.

Forrás: https://bit.ly/3JwLSLH

Részlet a The Telegraph fenti cikkéből:

Felülvizsgálati és Számvevőszéki Bizottság - Albizottsági meghallgatás - A COVID-19 eredetének vizsgálata - Washington, DC

Dr. Redfieldet, aki akkoriban a CDC igazgatója volt, kirekesztették abból a 2020. februári egyeztetésből, amelyen Fauci, Collins és más orvosok a COVID keletkezéséről tárgyaltak.

"Ez egy olyan előzetesen meghozott döntés volt, amely szerint van egy álláspont, amelyet mi fogunk képviselni, és bárki, aki nem ért egyet vele, azt háttérbe szorítjuk. És mint mondtam, én csak a CDC igazgatója voltam, és engem félreállítottak."

A meghalgatás felvételét a youtube eltávolította, de itt megnézhető néhány rész belőle:

https://odysee.com/@Bombards_Body_Language:f/Body-Language---Dr.-Redfield%2C-Former-CDC-Director-:3?r=63eatMq2FAxhwhjai36U3uvx2QWDXRWn 

A hírhez tartozik hogy az Oysee, Bitchute, Rumble videómegosztók nincsenek korlátozás alatt. Az Odysee blockchain technológiával működik, tehát nincs is központi adatelosztás...