EGY LÁTÓ EMBER VALLOMÁSA A HITRŐL, CSODÁKRÓL, ÉS A VILÁGOT IRÁNYÍTÓ SZÁNDÉKRÓL…

2023.12.21

 Minden embernek az jelenti a világot, a valóságot, amiben hinni tud! Éppen ezért, az emberek legnagyobb részét, szinte lehetetlen meggyőzni arról, hogy a világ több, vagy jobb, vagy más, mint amilyennek ő hiszi!

 Miután megszületünk, a környezetünkben élő emberek, szülők, rokonok, barátok, ismerősök, iskola, évtizedekig bizonygatják nekünk, hogy ilyen és ilyen a világ, ami így és így működik, egészen addig, amíg elhisszük hogy valóban ilyen a világ, és ezzel hozzátesszük a hitünket mi is a kívülről kapott szándék beigazulásához.

A mai embert a racionalitás és a funkcionalitás bizonyos keveredésének a szándéka vezérli, így a mai ember tudata, szelleme, lelke, ezen két dolog szándékozásának a rabságában sínylődik.

A racionalitás, magyarul kiszámíthatóság, a funkcionalitás, magyarul feladat-megfelelés.

A Magyar nyelv varázslata abban rejlik, hogyha kimondod valaminek Magyarul a nevét, akkor rögtön MAGYAR-ÁZATOT kapsz, és meglátod az adott dolog igazi valóját!

Mert milyen az a világ, ahol mindenki csak a racionalitást és a funkcionalitást szándékozza, keresi? – Kiszámítható, de unalmas feladat-megfelelés egész nap! Biorobot élet. – Ismerős?

Nemes eszmék, nagy érzelmek, és a nagyszerűbe vetett igaz hit és csodák nélkül!

Tényleg a te szándékod az hogy ilyenné váljon a világ?

Vagy csak egy kívülről rád aggatott szándék bábja vagy...?

Mindenélő