EGY LÁTÓ EMBER A SZABADSÁGRÓL…

2024.02.25

Szabad vagy! Hidd el, nincs ennél nagyobb kincs a világon!

De őszinte leszek, egyetlen döntés van ami valóban szabaddá tehet. Ha itt rosszul választasz, onnantól kezdve csak az lesz a kérdés, hogy mint rabszolga, mivel ütöd el az időd?

Mert szabadon dönthetsz, arról hogy kivel, mit teszel, hová mész, de mindennek a mélyén csak egy lényeges választás van: Értelmet adsz az életednek, vagy dagonyázol az értelmetlenségben egy szabadon választott szamársziget rabszolgájaként?

Az élet irányítója, a nagy világszellem erre az egyetlen kérdésre kíváncsi veled kapcsolatban!

Ha a szamárszigetet választod, akkor olyan szabad ember leszel, aki a rabszolgaságot választotta. Ha ez megnyugtat, az emberiség 99 százaléka ma így él. Az hogy rabszolga nincs ráírva, de mindennél erősebben érzi! Ez a világszellem ajándéka, ami koloncnak tűnik amit hordoznod kell, pedig szabadon vetted a válladra a rabszolgaság terhét, azzal hogy a látszólag könnyebb utat választottad.

Mert a szamársziget könnyedséget, lazaságot, könnyű életet ígér... De ahol a hamis ego az úr ott a hazugság mindennapos dolog... Mert a könnyű testi vágyak diktálta függőségek lassan, fokozatosan, szinte észrevétlenül tesznek rabszolgává, a kisstílű szenvedélyek, a rossz szokások, a hitetlenség és kiábrándultság szomorú, de elvakult rabjává, aki érzi hogy ez az élete nem ér semmit, de képtelen kilépni a rossz szokásai értelmetlen rabságából.

Mert értelmet adni az életnek nem a könnyebb út. Azért választják kevesen, mert nagyon nagy tudatosság és fegyelem kell hozzá! Ha egyedül vagy, sok-sok ezer a szamárszigeten eltöltött élet csalódásai kellenek ahhoz, hogy előre meglásd, hogy a szamárszigetre vezető útnak nincs szíve, és ez a baj vele! Azért leszel ott rabszolga, mert a szabadság érzetét, csak jó érzésekkel csordultig telt szív adhatja meg! Csak a szív útja a szabadság felé vezető út!

Ha rátalálsz a szív útjára onnantól a világszellem veled ünnepel, mert megszületett egy új szabad lélek, aki megtalálta az élet értelmét...

MINDENÉLŐ