EGY LÁTÓ EMBER A MÁGIA FELÉ VEZETŐ ÚTRÓL...

2023.06.07

  A hiteles mesterek soha nem mágiát tanítanak. Egyszerűen azért, mert a mágia a teljességed elérése nélkül, csak üres hókusz-pókusz, hadonászás a semmibe.

 Viszont ahogy közeledsz a saját teljességed felé, egyre ügyesebben használod a születéseddel kapott képességeidet, amivel egy átlagember szemében igazi mágussá változol…

 Jó hatezer éve, hogy a totális anyagközpontú hozzáállás elkezdte üldözni a mágiát és átvenni az uralmat az emberiség felett. Ugyanakkor ez az uralom csak néhány száz éve vált teljessé.

 Napjainkra már annyira biztosak a dolgukban, hogy elengedhették a gyeplőt. Hiszen nem kell kínzókamrákat és máglyákat üzemeltetni ahhoz hogy bizonyítsák, hogy az ember csak pár marék sár, akit kilöktek a káoszba hogy küzdjön az életéért. Ezt minden embernek szépen megtanítják már az iskolában, ahová ideális esetben beíratnak egy becsületes grál lovagot, fennkölt isteni képességekkel, majd kijön egy kisstílű szélhámos, rosszabb esetben egy pszichopata.

 Lemetszik a szárnyakat, ha voltak egyáltalán, hiszen egy csomó gyereknek már a szülei megteszik, majd adnak egy meggyőződést a világról, amiről a tudatalatti folyamatosan súgja hogy hazugság. Ettől lesz minden mai átlagember szinte kivétel nélkül skizofrén. (Tisztelet a roppant csekély számú kivételnek, akik viszont általában a józanságuk rabjai.)

 Szóval a mágia a világban áramló energia közvetlen észlelése és ennek a képessége ott szunnyad minden ember lényének a mélyén; csak szinte senki nem tud róla. Mert a mai társadalmi berendezkedés, a feje búbjáig ellenérdekelt abban, hogy ez a képesség felébredjen az emberekben.

 Ugyanakkor ez is mágia: meggyőzni egy csodalényt arról, hogy ő csak szépen felöltöztetett por és hamu… A legviccesebb az egészben az, hogy mindenki tudja hogy valami nincs rendben, mindenki változást akar, mégsem változik semmi sőt egyre rosszabb lesz!

 Hogy miért?

 Mert a valódi mágia világában egyetlen megváltoztatható dolog, és vele egyetlen igazi változás létezik! Ha te magad változol, és elindulsz a saját teljességed-tökéletességed felé, ahol az egész világ teljessége és tökéletessége vár.

 Nyugodj meg, ha maradnod kell a káoszban, az is mágikus cselekedet! Viszont ha akár pillanatokra is, de néha meglátod, megérzed a világban a tökéletességet, élvezd ki minden cseppjét! Hagyd hogy átitasson, őrizd az emlékét, mert ez egy ajándék hogy tudd, jó úton jársz...

Mindenélő