DR. EGELY GYÖRGY - EZZEL AZ ENERGIAFORRÁSSAL ELKERÜLHETNÉNK A KLÍMAKATASZTRÓFÁT?

2023.09.01

 Néhány szűk látókörű ember úgy gondolja, hogy amiről ő nem tud, amit ő nem tud elképzelni, az nem létezik! Ugyanakkor nagyobb hibát el sem követhetünk annál, minthogy béka perspektívából rávetítjük a gondolkodásmódunkat az egész létezésre. Ilyen szempontból Dr. Egely György egy igazi hős forradalmár, aki megpróbál kitörni a bégető nyájból, és olyan utakat keres, ahol előtte nem sokan jártak... 

 Mi a hidegfúziós reaktor történelmi múltja? Mi a fizikai háttere? Milyen nyomokon haladt a kutatás? Onnan lehet tudni, ha valami nagyon fontos dolog kerül felfedezésre, ha cenzúrázott minőségbe helyezik. Az anyatermészet jól elrejtette ezt a jelenséget, de nem sikerült neki örökre eltitkolnia. Miféle eljárással lehetne szinte ingyen elektromos energiát nyerni? Hogyan tudnánk újra élhető életkörülményeket teremteni? Van-e még lehetőségünk, időnk arra, hogy békében, spiritualitásban felszabadult emberiségként élhessünk, amire már oly régóta vágyunk?

A fejlesztéssel kapcsolatos további információk a https://www.catalyticfusion.com/ weboldalon találhatók! Dr. Egely György és Horányi Ágnes beszélgetése:

Forrás és további információ:

https://www.youtube.com/@vivanaturatelevizio