AZ ARANYKOR GYERMEKEINEK ÜZENETE

2023.08.21

 A világegyetemben minden pillanat és minden létrejött lény is, egyedi és megismételhetetlen. Isten kegyelme a létezésünkhöz, hogy minden lény, tudatában is van a saját nagyszerűségének és megismételhetetlenségének!

 Ugyanakkor olyan lélek sem született még le a földbolygóra, aki azzal a tervvel érkezett volna, hogy ő egy jellemtelen, gerinctelen, mindenki által lenézett embertelen lény akar lenni ha felnő, éppen ezért, aki ilyen felnőtt lesz, az rögtön nem nagyszerűnek és megismételhetetlennek, hanem hitványnak és haszontalannak érzi magát.

 Mert az élet dolga az, hogy próbák elé állítsa a saját nagyszerűségükbe és megismételhetetlenségükbe való hitünket. Mert minden embernek ösztönjoga, hogy felsőbbrendűnek tartsa magát a másiknál, de ha erre csak azért van szükség, hogy a többieket lenézd, akkor hazudni fogsz önmagadnak és másoknak is! Miközben azt érzed hogy hitvány vagy és alkalmatlan...

 De az élet soha nem alkalmatlan, hitvány, vagy haszontalan, ez csak egy érzés; ugyanúgy mint a nagyszerűség és megismételhetetlenség. A különbség csak az hogy az egyikért érdemes élni, a másikért meg nem. De az élet mindenkinek olyan lesz, amiben hinni tud!

 A lényeg hogy észrevedd, hogy miért érdemes élni; és mitől van az, hogy úgy érzed jobb lenne meghalni!

 Ez az új generáció rövid üzenete az emberiség számára...