A VILÁGEGYETEM ÜZENETE!

2023.03.20

 Minden élet, minden lélek, minden kiejtett szó, minden gesztus, minden rezdülés, egy-egy üzenet ami titkokat árul el a figyelmes szemlélődő számára.

 Ugyanez igaz minden nyelvre is!

 Például a Magyar nyelv és vele az Ősmagyar írás – amit ma rovásírásnak nevezünk, – ezért a történet-tudomány legfurcsább és legérdekesebb régészeti lelete! Hiszen a szavak és jelek réteges jelentései közé rejtve, egy létfontosságú üzenetet hordoz a beszélői számára!

 S hogy miről szól ez az üzenet?

 Többek között nem kevesebbről, mint az élet értelméről… De arról is, hogy mi a feladatunk magyarként az élet útvesztőiben, s hogy mi tesz minket valódi nagybetűs EMBERRÉ!

 A mai emberiség nagy része, közöttük elismert tudósok, sajnos úgy állnak ezekhez a kérdésekhez mint a gyerekek. Akiknek a felnőttlét komoly problémáiról mesélnek – amit ők nem értenek, nem érdekli őket, – de ha majd felnőnek megértik ők is…

 Mert az üzenet évezredek óta itt van, a nyelvünkben és írásunkban és tökéletesen érthető mai magyarul is! Az értelmét még megkarcolni sem sikerült.

Juhász Zsolt 

https://magyar-nyelv.webnode.hu/

 Tehát ha tanácstalan lennél, itt van egy élő üzenet arról, hogy mi a feladatunk emberként, magyarként a határtalan létezés élő, tevékeny részeként...