A MAI TUDOMÁNY ÉS A SZÍV EREJE ÉS HATALMA

2023.10.29

  Az életben néha az elmélet és a gyakorlat között óriási ellentét feszül, de a végén kivétel nélkül, mindig a gyakorlat győz. Például a materialista tudományos elit elméletben nem tűr el részrehajlást, csak a tudományos tényeknek hisz, száműzi a babonákat és a tévhiteket. A gyakorlatban viszont sokszor ugyanúgy a saját hiedelmeinek rabja, mint a középkori inkvizítorok. Hiszen van egy sor dolog ami a gyakorlatban működik, de mivel ők képtelenek megmagyarázni a működését, vagy megmérni a hatását, ezért babonaságnak bélyegzik.

 Például ilyen a kézrátételes gyógyítás, a szív erejével! Ha egy anya jelenlétében a gyerekének bármi bántódása esik, az anya ösztönösen azonnal odarohan, és átöleli, simogatja vagy csak védelmezően fogja a gyermeke sérült testrészét. Ma ez nem számít gyógyításnak, mivel képtelenek megmérni az anya ösztönös, önzetlen, azonnali trauma csökkentő szerepét, a szeretetén, a segítő szándékán keresztül mozgósított hihetetlen mennyiségű nyugtató, gyógyító energiáit, ami azonnal oldja a gyerekben a kialakuló traumát.

 Tehát a materialista tudomány elmélete az, hogy ilyenkor az anya nem segít a gyermekén! De semmi nem mutatja meg ennél jobban, hogy a szív gyakorlatban működő titkairól, és vele az emberi test valódi energetikai rendszeréről, a valóságot módosítani képes védelmező energiáiról, a mai tudomány egyáltalán nem tud semmit.

 Már maga a felvetés is embertelenség: hogy egy éppen traumát átélő gyerek szülője, ne ölelje át, fogja védelmezően a gyermekét, mert a tudomány mai állása szerint ez nem mérhető segítség?

MINDENÉLŐ