A MAGYAR TÁLTOSHAGYOMÁNY FELTÁMADÁSA

2024.06.02

Ebben a világban mindenki csak azt fogja megtalálni amit keres! Amit nem keresel, azt nem fogod megtalálni soha! Ilyen a magyar őshagyomány is. Csak keresni kell!

Ráadásul a Magyar egykor a Mag, a tudás népe volt! tehát nekünk csak annyit kell tenni hogy újra emlékezünk.

Mindenki azt kérdezi mikor fog feltámadni végre a magyar táltoshagyomány! Örömmel jelenthetem hogy már feltámadt! Ugyan még csak csecsemő állapotban van, de már itt vannak azok az emberek közöttünk akik újra élik és ezzel újra élesztik ezt a emberiség ébredése számára nagyon fontos hagyományt!

A kulcsa ennek a dolognak pedig az, hogy olyan ez a világ, hogy itt csak azt fogod megtalálni amit keresel! Ezért van az hogy az ateisták mindig olyan dolgokat találnak ami azt bizonyítja hogy nincs isten, a hívők meg mindig olyat hogy van! Ez isten ajándéka az embernek, ahhoz, hogy mindig megtalálja amit keres! Amit viszont nem keresel, azt nem is fogod megtalálni soha!

Így egyértelmű hogy a táltoshagyományunk is azoknak a segítségével fog feltámadni, akik keresik ennek a hagyománynak az ösvényét, és megpróbálnak rajta járni, és nem azok által akik leszólják őket.

Mert mit csinál aki keres? Hidat épít az ismeretlen és az ismerős közé! Mit csinál aki leszólja a keresőket? Csak rombol!

Egy olyan hagyománynál, aminél a teremtő szellem, a lélek és a szív van a középpontban, soha nem az a legfontosabb, hogy éppen mit csinálsz! Hanem az, hogy amit csinálsz, abban mennyi szív, mennyi lélek, lelkesedés, mennyi igazi, tiszta jó szándék és jó érzés van! Mert ezek a dolgok teremtenek, építenek, és viszik előre, emelik fel az emberiséget, oda ahová tartozik.

A mai emberek teremtette világ nagy rész, nem véletlenül beteg! Hanem pont azért, mert megtagadja azt, ami által EGÉSSZÉ, szó szerint EGÉSZ-SÉGESSÉ válhat az ember; ‒ Vagyis a légies és ezért szárnyaló, ÉR-TELMET sugárzó, teremtő SZELLEMET, és az ÉR-ZŐ szívű és ezért ÉR-ZÉKENY, nyitott és nemes LELKET!

A NAGY-LELKŰ és nemes SZELLEMŰ emberek nélkül pedig mivé válik a világ?

Csak nézz körül…

Ezért itt az ideje, hogy megkeressük, és megjavítsuk azt, amitől elromlott az emberek világa!

Ez a természetes közege annak, aki a Magyar Táltoshagyomány követője!

Ébredjen az alvó szellemetek és lelketek! Ne csak beszéljetek arról hogy milyen egy Táltos, vagy hogy milyennek kéne lennie. Hanem mutassátok meg, hogy a hagyomány rajtatok keresztül éledjen újra!

Mert minden ember - miközben él, cselekszik - teremt!

Véleménye a világról, van minden idiótának, és azt el is mondhatja bármikor!

De vajon ki veszi észre, hogy az ami körülveszi az a személyes teremtése? Amivel jobbá, vagy betegebbé tette a világunkat.

TANULJ MEG HINNI, NEVETNI, BÍZNI ÉS SZERETNI, ÉS A MAGYAR TÁLTOSHAGYOMÁNY MÁR ÚJRA IS ÉLEDT BENNED!

Ez a mi egyetlen szabad választásunk…

Juhász Zsolt

(2015)

A MAG ÉBREDÉSÉHEZ:

https://magyar-nyelv.webnode.hu/