A BIZONYÍTÉK ARRÓL HOGY VAN LÉLEK...

2023.11.15

 A mai emberiség szellemi vezetője, a materialista tudomány nevű szekta. Az egyik fő tanításuk, hogy lélek nem létezik, így az ő szellemi útmutatásuk alapján élő emberiség, megpróbálja LELKI-ISMERET, és ezzel önismeret nélkül leélni az életét.

 Nem hisznek a teremtésben, de ez csak elmélet; mert a gyakorlatban mégis teremtenek; Egy LÉLEK-TELEN, üres, érzelem és LELKES-EDÉS nélküli, LÉLEK-ROMBOLÓ világot, aminek a legfőbb ismérve a rossz LELKI-ISMERET miatti kilátástalanság, stressz és letargia, amiben nem maradt már semmi LELKES-ÍTŐ, ezért a drogok és az alkohol felé fordulnak, utána pedig az unalomban és depresszióban dagonyáznak...

 Ugyanakkor a modern embernek ez a LÉLEK-ROMBOLÓ magatartása szolgáltatja a legfőbb bizonyítékot arra, hogy igenis van LÉLEK! Sőt mi több, maga az élet is amiatt az egy dolog miatt jött létre és fejlődött évmilliárdokon át, hogy az ember ha elege lesz a fásultságból és a depresszióból, benevezzen az élet, és vele a LÉLEK megismerésének lélek-emelő kalandjára!

 Mert hogyan másképp tudnánk a LELKI-ISMERETÜNKET megnyugtatni, a LELKES-ÍTŐ ESZMÉK felé fordulva LELKES-EDÉST csempészni az életünkbe? - Ha nem úgy, hogy lassítunk a LÉLEK-ROMBOLÓ rohanásból, amivel betekintést nyerhetünk a LELKI-ISMERETÜNKBE.

 Hiszen az anyag, LELKES-EDÉS nélkül nem csinál semmit csak van! Az anyagot a LELKES-EDÉS veszi rá arra, hogy mozogjon, tegyen dolgokat, de ugyanakkor a LELKI-ISMERET az, ami szó szerint érezteti, mi a jó és mi a rossz! Mert a LELKI-ISMERET választ, te pedig döntesz, hogy LELKEDÉRT, a LELKES-EDÉSEDÉRT, vagy a LELKED, a LELKES-EDÉS ellen, a ROSSZ LELKI-ISMERET fogságában élsz!!!

 Mert az ember minden döntése és cselekedete, egy-egy ítélet arról, hogy mennyire ISMER-JÜK, vagy nem ismerjük a saját LELKÜNKET. Ezért az emberrel kapcsolatban felmerülő minden kérdés, színtiszta LELKI-ISMERETI kérdés...

Juhász Zsolt