A BÉKÉS HARCOS HANGULATA - AVAGY ÍTÉLKEZNI MINDEN IDIÓTA TUD...

2024.02.04

 A harcos-utazók nem panaszkodnak. Kihívásként kezelnek mindent, amit a végtelen ad nekik. Egy kihívás az kihívás. Nem személyes. Nem lehet áldásként vagy átokként kezelni. Egy harcos-utazó vagy győzedelmeskedik a kihíváson, vagy a kihívás pusztítja el őt. De győzni sokkal izgalmasabb, úgyhogy győzz! Segíts magadon és Isten is megsegít! 

A hiba benned van, ha nem tudsz segíteni magadon, de közben hajlasz rá, hogy megítéld azokat, akik ugyanolyan tehetetlenek mint te magad! Ítélkezni minden idióta tud. Ha megítéled őket, csak a legrosszabbat fogod belőlük kihozni. Mindnyájan, mint emberi lények az anyag foglyai vagyunk, és ez a börtön késztet bennünket arra, hogy ilyen szánalmas módon viselkedjünk. Ha nem vagy tudatában a vágyadnak, hogy megítéld az embertársaidat, még rosszabb állapotban vagy, mint gondolod.

A kihívás az, hogy úgy fogadd el az embereket, ahogy vannak, és hagyd őket békén. Ne más szeméből húzogasd a szálkát, koncentrálj a saját gerendádra, ami nem átok, nem áldás, csak egy kihívás, ami EMBERRÉ tehet. Minden ember egyetlen méltó ellenfele saját maga! Ezért kell a békés de harcos hangulat, hiszen a saját korlátaid ellen viselsz háborút...

Mindenélő