MEGVAN MIÉRT HAJTJA A PUSZTULÁS FELÉ A MAI EMBER A VILÁGOT

2023.12.15

Az élet nevű folyamat a legfőbb bizonyítéka annak, hogy a világnak nem csak az anyagi oldala van! Hiszen az élőlények ma már bizonyíthatóan, kivétel nélkül, mind éreznek is. Hiszen minden élőlény létének az alapja, hogy valamilyen módon kapcsolódnia kell az őt körülvevő világhoz, tehát érzékelnie kell azt, hogy a létéhez kapcsolódó feladatokat, (pl. táplálkozás, szaporodás, stb.) el tudja látni. 

 Az élőlények létét, aztán ezek az őket körülvevő világgal kapcsolatos érzetek irányítják, terelgetik, mondhatjuk úgy is, hogy ezek az ÉRZÉSEK irányítják teljes mértékben az életüket.

 Tehát aki, vagy ami él, érző lény! Az érzékenység az élet, az érzéketlenség az élettelen, vagyis életmentes tulajdonság.

 Az modern ember, viszont egy olyan olyan világot teremtett önmaga köré, hogy kénytelen önmaga előtt is letagadni azt amit érez a világával kapcsolatban! Az ember hogy védelmezze a saját teremtését, meg kell tagadnia a legfőbb dolgot, ami minden élőlényt vezérel, vagyis a saját érzéseit.

 Ezért tesz úgy a mai ember, mintha az érzések csak a vegyi folyamatok véletlen eredményei lennének, mert nagyon nehéz beismerni, hogy azt a sok rossz érzést ami körülvesz minket, mind mi emberek teremtettük azzal, hogy TERMÉSZET- és ÉLET-ELLENESEN élünk ott, ahol rajtunk kívül minden lény a TERMÉSZET és az ÉLET szerelmese…

Juhász Zsolt