ARANY LÁSZLÓ - IDŐLÁTÓ GÉP A VATIKÁNBAN?

2023.09.09

 Pellegrino Ernetti atya, bencés-rendi szerzetes, az 1950-es években kutatócsoportjával, melynek tagja volt Enrico Fermi és Wernher von Braun is, megépítette a Kronovízort, az időlátó gépet. Segítségével "közvetítéseket" láttak és hallottak a múlt eseményeiről. Látták és hallották Jézust, Napóleont, Cicerót, Mózest. 

 XII. Pius pápa nagyon örült a bencés szerzetes találmányának, mert a túlvilág, az öröklét létezésének bizonyítékát látta benne. Szerette volna alátámasztani a Biblia állításait a készülék segítségével. XII. Pius utóda, XXIII. János, jelentős egyházügyi reformokat jelentett be, összehívta a II. Vatikáni Zsinatot, aztán nagy hirtelen meg is halt. 

 Vajon 1978-ban, I. János Pál pápa halála – közvetve – ugyancsak a Kronovízornak köszönhető? A készüléket állítólag szétszedték. És ha nem?... 

 A nyomozás végén, az időlátó gép elve köré építve - az előadó gyökeresen új világképet vázol fel. A valósághoz sokkal közelibb, a valóságon alapuló világképet. Eközben – szigorúan tudományos alapokra helyezve – bemutatja a négy tér- és négy idődimenziós világmodellt, az időlátó gép, és az időgép megépítésének elvi alapjaival együtt.

Előadó: Arany László - tudományos kutató, író, szak- és műfordító, könyvkiadó